Koolen

Koolen Autowastechniek is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van hoogwaardige carwashinstallaties. Met een team van circa 10 toegewijde medewerkers hebben we ons gepositioneerd als een betrouwbare partner in de autowasindustrie.

Familiebedrijf

Opgericht door Leo Koolen en voortgezet door de volgende generatie, Ruben Koolen, belichaamt Koolen Autowastechniek een familiebedrijf met diepgewortelde waarden. Met trots hebben we aanzienlijke groei doorgemaakt en een team van toegewijde medewerkers gevormd. Onze thuisbasis, in Roosendaal, is uitgerust met een ruim magazijn en een uitgebreide werkplaats. Onze focus ligt op hoogwaardige carwashinstallaties, waarbij we niet alleen nationale, maar ook internationale klanten bedienen.

Vakmensen

Onze vakmensen zetten zich met trots en expertise onvermoeibaar in voor het onderhoud van hoogwaardige autowastechnologie. Gedreven door passie en uitgebreide ervaring waarborgen onze vakmensen vakkundige reparaties en technische ondersteuning, waarmee wij de betrouwbaarheid en prestaties van uw wasinstallaties garanderen.

Blinkx Wash Systems

Bij Koolen Autowastechniek werken we nauw samen met ons zusterbedrijf, Blinx Wash Systems, uw partner in innovatieve autowastechnologie. Met een toewijding aan excellentie en een assortiment hoogwaardige producten, biedt Blinkx wash systems op maat gemaakte oplossingen voor een feilloze en efficiënte reiniging van voertuigen. Met gedeelde passie voor kwaliteit en betrouwbaarheid zorgen wij ervoor dat uw systemen altijd in topconditie blijven.